Topp 1000 saker att få uppleva #8 – att lyckas träffa Jocke Berg med en flintastek i huvudet under en kent-konsert

Jag presenterar delar ur projektet Topp 100 saker att få uppleva i den här bloggen. Nummer åtta i ordningen är här. Fick påpekat för mig idag att det egentligen inte borde heta ”Topp 1000 saker att få uppleva” då vi inte rangordnar. Vem vet, det kanske blir en rangordning när väl projektet ges ut i bokform? Hur som, dagens häftiga sak att uppleva lyder: att lyckas träffa Jocke Berg med en flintastek i huvudet under en kent-konsert.

Både jag och min vän Robin, som utvecklat det här projektet tillsammans med mig, gillar Kent. Men det gör inte idén mindre rolig. Det här är hans briljanta idé, som skulle förverkligas Hultsfred 07 om jag inte minns fel. Det rann ut i sanden men det kvarstår som en riktig häftig sak att uppleva.

Tänk er en Kent-konsert. Tusentals gråtande, superseriösa fans. Jocke Berg smeker fram orden ”Och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl. Kom gör ett hål i min kevlaaaaaaaaar…” Pang! Flintastek i nyllet. Komik på hög nivå säger jag.

En illustration av hur det hade sett ut.

Annonser

One response to “Topp 1000 saker att få uppleva #8 – att lyckas träffa Jocke Berg med en flintastek i huvudet under en kent-konsert

  1. Får rätta dig lite. INte min ide det var gudjons plan när han var stenad eller full.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s